2011-12-31

Sista dagen på 2011! Och ikväll blir det middag och party med mina fina flickor!!

Nu ska jag strax åka! Det ska bli så kul ikväll.

Gott nytt år på er alla!

Taggar

Godkväll!
Hos Becca var det jätte mysigt och roligt! Fick äntligen träffa min efterlängtade Emma!
Jag sitter här nu, lyssnar på partymusik och målar naglarna silver tills i morgon. Jag har en känsla av att morgondagen kommer att bli oslagbar.


Ha det bra allihopa!

2011-12-30

Heej!
Jag ska trax följa med till gammelmormor för att hälsa på henne. Senare ikväll ska jag till Becca med flickorna och mysa lite. Vi ska äta ost och kex, mums.

I morgon blir det party!!

Ha det bäst!

2011-12-29

Hej!
Jag har duschat och gjort mig klar nu. Om en stund ska jag ut och övningsköra och sen ska jag till stan och byta skor. Senare ska jag träna med Mickan! Det behövs verkligen.


Pussen

La bomba


2011-12-28

Godkväll/natt!
Det blir ett sent inlägg idag. Ursäkta för det men jag har inte haft så mycket tid framför datan idag.
Idag har jag följt med mamma och pappa till Ikea. Sen åt vi på Bien venidos. Det var asgott! Sen åkte vi till Max-ica och handlade lite. När jag kom hem vart det lite pluggning och sen gick jag och Mickan på en kvällspromenad. Nu har jag suttit med pappa ett tag och fått hem ett par låtar till nyår. Jag ska nämligen fixa en skiva till då jag och tjejerna ska förfesta på nyår! Det mesta är klart nu.
Nu ska jag fixa lite till med låtarna sen blir det läggdags för mig. I morgon ska jag åka till stan och byta mina skor som höll i nästan tre månader innan sulan sprack.. Dålig kvalite. Jag måste ha ett par nya för jag blir blöt om fötterna i dom skorna i detta plaskväder.
Hoppas ni haft en bra dag!
Godnatt!

Hemma nu

Hej!
Jag är hemma nu efter att ha spenderat kvällen hos Kajsa med flickorna! Vi har ätit gott och sett på Bad teacher.
Nu ska jag sitta här en stund tills jag blir trött och vill sova. I morgon vet jag inte vad som händer.

Kajsa, jag och Maria

Ha det bra!

2011-12-27

Godmorgon!
Jag fick lite feber igårkväll så det vart tidig sova för mig, gick till sängs redan vid elva. Jag var helt slut. Idag vaknade jag efter tio och är helt utvilad! Mår mycket bättre!
Idag ska jag möta tjejerna på stan vid halv fyra och kolla lite på rean där. Sen ska vi hem till Kajsa och mysa lite. Vi måste ju träffa henne en sista gång för det här året!
Katterna här hemma har börjat löpt också! Så förhoppningsvis får vi kattungar i slutet av februari! Gud så roligt hihi.
Ha en bra dag!

2011-12-26

Godkväll!
Idag har jag varit i valbo och handlat lite på mellandagsrean med Mickan, Malin, Maria och Becca! Man lär passa på nu när det väl är lov och rea i affärerna. Jag hittade två skjortor, mysbyxor, trosor och festskor. Jag är jätte nöjd över dagen.

Dom ska jag ha på nyår

Nu har jag ätit lite middag. Tänkte övningsköra lite senare i mammas bil. Jag är inte så van vid den så jag behöver köra mera i den.
Mamma kom nyss och visade mig lite brev jag hade skrivit till henne och pappa när jag var liten. Hahah vad barnslig man var då. Det är kul att mamma har sparat dom så jag kan läsa dom nu, haha!

Hahah vad pinsam jag var!

Nu ska jag plugga lite körkortsteori innan jag ska ut och övningsköra.
Ha det bra!

Shots


2011-12-25

Godkväll!
Idag har jag och min familj varit och hälsat på hos farmor i Märsta. Vi har blivit bjuden på mat ock fikat. En lugn dag har det varit för mig. När Mickan hör av sig ska vi ut och träna. Allt gott från julafton måste bort. Sen blir det tidig sova för mig ikväll för att jag ska upp tidigt i morgon. Jag och tjejerna ska nämligen till valbo på mellandagsrean och shoppa lite. Jag behöver nya festa skor!
Nu ska jag sitta här tills Mickan hör av sig.
Ha det bra!

Vill festa



Blir fett med partysugen när jag lyssnar på den här låten! Jag längtar till nyår så obeskrivligt mycket.

2011-12-24

Hej allihopa, och god jul!
Idag har jag firat jul med familjen. Vi åkte till farfar en liten stund innan vi hämtade upp gammelmormor. Sen var gammelmormor hos oss och åt julmat och hade det mysigt. Av oss fick hon en värmefilt och en halsduk. Hon vart superglad. Av mig fick pappa en mörkblå tröja, och mamma fick av mig en vit sjal och en guldig ögonskugga. Jag tror att alla vart nöjda och glada! Jag fick bland annat mobilen jag önskade mig, Sony Ericsson Xperia arc s! Jag är jätte glad över den! Jag fick också mera julklappar som jag är jätte glad över, men jag orkar inte skriva allt här. Jag är jätte nöjd med dagen iallafall! Fick allt jag önskade mig förutom en mopsvalp då..
Nu har jag lite nya kläder på mig som jag fick idag! Sitter här och myser. Om någon timme ska jag och Mickan ut på promenad! Vi måste gå av oss lite julmat.


Ha det kalasbra allihopa!

Kvällen innan julafton

Godkväll!
Idag åkte jag och Mickan lite tidigare till stan för att titta i affärer. Sen fikade vi på Waynes med Felicia, Becca och Maria. Det är jättemysigt att fika dagen innan julafton tycker jag!
Jag och Mickan tog sedan en promenad hem. Nu har jag suttit och kollat på film med mamma och pappa. Jag ska sitta vid datorn ett litet tag till, sen blir det läggdags för mig.


Godjul på er!


Det är okej att känna


2011-12-23

Godmorgon!
I morgon är det julafton! Det ska bli jätte mysigt.
Idag ska jag baka lite mera julgodis. Senare vid fyra tiden ska jag och tjejerna mysa på fik.


Ha det bra!

En kväll med Thove

Hej allihopa!
Det blir ett sent inlägg nu. Klockan är snart halv tre och jag är inte ens trött..
Det har varit en riktigt rolig kväll med Thove idag! Vi har fikat, gått på på promenad, ätit gott, sett på skräckis och fotat varandra. En bra start på lovet tycker jag!


Nu ska jag försöka sova, godnatt!

2011-12-22

Hej bloggen! Nu är det verkligen jullov för mig!
Jag gick upp runt åtta för att duscha och göra mig klar. Sen tog jag bussen med Felicia till julavslutningen. Den tog knappt en timme. Hemma har jag bakat mozartkulor. Det är kulor med nougat i mitten, som är omlindat med mandelmassa och doppade i choklad. Hoppas dom blev goda, har inte smakat än. Nu har jag suttit och gjort klart två skolarbeten. Har skickat in dom nu, och ska inte plugga förns några dagar innan vi börjar skolan igen. Nu ska jag bara slappna av i några dagar! Skönt som fan. Senare ska jag träffa Thove! Har inte träffat henne sen i sommras, så hon är saknad! Vi får se vad vi hittar på för kul idag.


Jag just nu. Jag är glad idag!

Ha det världsbäst allihopa.

Life goes on!

2011-12-21

Halloj!
Idag har jag gått i skolan. Den var sista riktiga skoldagen! I morgon ska vi bara på avslutning, sen är det jullov! Det känns nästan lite overkligt. Efter skolan har jag hjälpt mamma att julbaka lite. Sen böt jag och bästis julklappar med varann! Jag fick ett jätte fint silverhalsband av henne, som passar till min skjorta jag ska ha på nyår! Happy me! Av mig fick Mickan ett spel, Fia med shot, trosor och choklad, hihi.
Sen gick vi på promenad i kylan. Jag kom in för en stund sen och ska nörda lite Facebook, och sen se på Grimm!

Jag är jätte glad för julklappen!

Ha det bäst och god jul på er

2011-12-20

Hallå!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi fick sluta vid halv två ungefär. Efter skolan åkte jag och tjejerna till stan en snabbis idag igen. Jag köpte julklapp till pappa och en blus till mig själv. Jag ångrade mig angående gårdagens inlägg, jag vill inte ha klänningen jag la ut bild på, på nyår. Utan jag vill ha min blus jag köpte idag!

Jag ska ha den här blusen, svarta hödmidje shorts och tunna strumpbyxor under på nyår. Och så tänkte jag ha silver detaljer till! Det blir nog kalas snyggt.

Nu ska jag göra klart idrotts analysen så slipper jag ha den släpandes efter mig när lovet är slut. Senare ska jag och bästavän träna!

Ha det bra!

Klänning fixad

Godkväll!
Det vart pytt i panna till middag idag som jag lagade. Det smakade helt OK. Det vart ingen övningskörning som planerat idag, utan jag hjälpte mamma fixa min nyårs klänning istället. Den var lite stor och behövdes sys in. Men nu är den jätte bra och sitter som ett smäck! Jag är jätte nöjd.
Nu ska jag plugga lite körkortsteori och sedan gå till sängs.

Såhär ser klänningen ut som jag ska ha på mig på nyår!

Ni får ha det bra!


2011-12-19

Hej!
Idag har jag gått i skolan från halv nio till tio. Det vart en riktigt kort skoldag idag. Jag, Emma, Becca, Felicia och Maria gick på stan en stund efter skolan och då köpte jag lite julklappar. Man lär ju börja handla dom nån gång också.
Nu är jag hemma och ska skriva klart en analys till idrotten. Senare ska jag laga mat och sen övningsköra som vanligt på måndagar.

En bild från igår

Jag längtar sönder till nyår. Då ska jag och mina flickor först äta middag och förfesta hos Maria, och sen dra vidare på fest. Jag känner på mig att detta kommer bli ett jävligt lyckat nyår!

Ha det bra!

Promenad

Godkväll!
Alla gäster har åkt hem nu. Jag är jätte mätt efter alla gosaker.
I januari har jag och tjejerna ett vad att vi ska inte äta en ända onyttig sak på hela månaden. Vi får se hur det kommer gå.
Nu ska jag börja göra mig klar för att gå över till Mickan. Vi ska gå på promenad i snöovädret.


Pussen då


2011-12-18

Hej! Det är inte vilken dag som helst idag, utan det är min mammas födelsedag! Grattis älskade mamma!
Jag gick upp runt tio i morse och sjöng för mamma. Av mig och pappa fick hon en vinröd sjal, en svart kajal och läppstift. Hon vart jätte glad!
Sen tog jag en springtur i snöovädret. Det var jätte jobbigt men behövligt. Jag hade en massa överskottsenergi att göra av med. Sen har kommer det lite gäster hit. Det bjuds på smörgåstårta och cheescake. Senare ändå ska jag och Mickan ut och promenera.

Såhär ser jag ut idag. Lite upp-piffad eftersom det blir kalas.

Ha en bra söndag!

Hemma nu

Hej!
Jag är hemma nu efter en kväll med mina fina vänner hos Felicia. Jag har haft det jätte trevligt! Vi har ätit tacos och efterätt. Sen har vi sett på film och snackat skit.



Vilken tur jag har som har sådana undebara vänner!

Nu ska jag sova. Godnatt på er!


Tidsfördriv




Det vart lite egobilder på mig i väntan på att min cheescake ska blir klar i ugnen.

2011-12-17

What doesn't kill you makes you stronger

Hej allihopa och förlåt för dålig upptatering de senaste dagarna.
Igårkväll var jag på Georges med Emma, Felicia och Maria. Det var skönt att ta en fika och få prata ut lite. Sen tog jag och Felicia en långpromenad hem.
Just nu sitter jag och färgar ögonbrynen. Senare ska jag baka cheescake tills i morgon då min kära mor fyller år. Ikväll ska jag och tjejerna till Felicia. Vi ska äta tacos och mysa. Det ser jag fram emot!

Jag och Kajsa på Max i måndags. Snodde bilden från Emmas blogg hehe.

Ha det bra.

2011-12-13

Hej!
Idag har jag gått i skolan som vanligt. Det var julgröt till lunch! Då vart jag superglad. Älskar gröt. Vi fick sluta tidigare så jag kom hem vid tre. Idag ska jag plugga matte och träna med Mickan.

Haha älskar bilden!

Ha det bra!

2011-12-12

Godkväll!
Det blir lite sent bloggande idag. Jag har haft fullt upp med skola, pluggning, matlagning och övningskörning. Jag börjar halv tio i morgon så jag hinner plugga lite till nu. Jag har redovisning i både svenska och engelska i morgon och ska försöka memorera texterna så gått det går.

Jag diggar den här videon lite!
"Om jag säger du har deffat, fast du snarare gått upp" HAHAH!

Nu måste jag fortsätta plugga.
Ha det bäst!

Söndagkväll

Godkväll!
Min dag har bestått mest av plugg. Jag har pluggat i flera timmar nu inför provet i morgon, jag blir så nervös innan prov. Jag övningkörde en stund idag också när jag och pappa skulle hämta mat. Nu har jag varit ute med Mickan i kylan och motionerat lite. Så nu har jag laddat krafterna till att plugga lite till och sen en tidig läggdags.

Älskar dig!
Ha en bra kväll!

2011-12-11

Hallå!
Gårdagen var mysig med älskling!
Idag har jag bara varit med Robin. Han vaknade redan sex i morse, och jag vaknade runt halv nio. Det är riktigt tidigt för att vara på en söndag. Jag följde Robin en bit för en stund sen, och ska nu plugga lite naturkunskap. Har prov i morgon.. uscha.



Ha det bra!

Lördagsmys


Sitter här och har tråkigt. Älskling kommer när som helst nu!

2011-12-10

Hej!
Gårdagen var jätte mysig med mina flickor! Vi kollade på Idol och två filmer, och åt en massa gott.
Tjejerna åkte hem vid ett tiden. Då kom Robin upp och sov med mig för jag vågade inte sova ensam hehe.
Idag har jag varit med Robin. Han åkte hem och åt och kommer väl tillbaka snart. Idag händer inte så mycket speciellt tror jag. Jag och älskling ska väl mysa.

En söt bild från igår! Kolla in allt gott på bordet..

Ha en bra lördag!


Bakning

Tjoho!
Nu kommer tjejerna om en timme ungefär. Jag har bakat och städat fram tills nu. Är ganska trött nu efter allt. Men nu är det klart! Och tjejerna har bakat dom med, så det blir en kväll med mycket att äta, haha.




Kolakaka, halloncheescake och snickerskakor- typ det godaste som finns. Och bananpaj hehe.

Ha en bäst fredagkväll!

2011-12-09

Hallå!
Idag är det fredag och jag är på toppenhumör! Det enda vi gjort idag i skolan är att filma på sjukhuset. Vi ska nämligen göra en film, haha! Den kommer bli jätte rolig. Idag åker mamma och pappa på teater så tjejerna kommer hit ikväll och har det mysigt med mig. Jag bakade kolakaka igår och ska baka halloncheescake och snickerskakor idag. Mums! Vi ska se på idol och lite filmer hihi.
Nu ska jag hinna städa, baka och julpynta lite mer innan tjejerna kommer.


Pusshej!

2011-12-08

Halloj! Idag har jag julkänsla! Det är kallt och vitt ute, och det är en massa glitter och julpynt här hemma. Jätte mysigt! Idag ska jag baka och springa med Mickan! I morgon kommer tjejerna hit och har en mega mysig kväll med mig! Det ska bli så myysigt! Vi ska ha jätte mycket goda bakelser och annat gott att smaska på, hihi.


Ha det bääääst

2011-12-07

Hej! Det blev sen bloggning idag. Jag har varit i skolan hela dagen och när jag kom hem kom Robin nästan direkt, så jag har inte hunnit sitta vid datorn. Men det har varit en bra dag! Jag och Robin har haft det mysipysigt. Nu ska jag plugga lite matte innen jag lägger mig. Det blir ett bra sömnpiller

Jag älskar dig mest!

Ha det bra!


2011-12-06

Halloj!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det har varit en ganska seg skoldag faktiskt.
Jag fick sluta tidigare idag igen, så när jag kom hem fick jag mera tid för att plugga. Jag har bonusprov i matte på torsdag, naturkunskapsprov på måndag, svenska och eneglska redovisning på tisdag, och en idrotts analys som ska vara inne inom jullovet. Mycket att tänka på!
Jag fick reda på resultaten idag från när jag röntga knät också, så förutom inflammtaionen jag har, så har dom konstaterat att knölen i knät kan vara en benbit?! Låter konstigt tycker jag, men en ortoped ska tydligen höra av sig. Skönt om jag kan få bli av med besvären!
Nu tänkte jag försöka laga mat idag igen, jag tyckte det var roligt! Jag ska göra korvstroganoff. Vi får se hur det går. Klockan halv sju ska jag och Mickan ut och gå och springa! Det ska bli jätteskönt.


I morgon ska jag träffa älskling. Jag saknar honom.
Ha det bäst!

Kyckling med saffransris och currysås


Titta, vad jag lagat idag!
Det här ligger i min mage nu, tihi

2011-12-05

Hej alla!
Idag har jag varit i skolan. Det var bara jag, Felicia och Kajsa, för dom andra var borta. Kändes lite konstigt att bara vara tre, när man är så van vid att vara minst sex stycken. Men det var jätte trevligt ändå! Jag hade vård-prov idag också, och det var jätte jobbigt och jätte mycket att skriva.. Jag satt väldigt länge, men man fick gå när man var klar så det vart tidigare hemgång för mig idag än halv fem, vilket jag är glad över för att idag ska jag börja med mitt hälsoprojekt. Det är en grej i skolan då vi ska lära oss något, eller utveckla något vi kan, som får oss att må bra. Och jag kan inte laga mat, så jag hade tänkt börja lära mig det nu så jag kan klara mig själv när jag flyttar hemifrån. Så idag börjas det med kyckling och ris! Önska mig lycka till.. Det ända jag kunnat gjort i köket är att baka hehe. Men det borde gå bra.
Nu ska jag plugga en liten stund, sen ska jag börja laga mat. Senare blir det övningskörning med pappsen!


Ha det bra!


Pluggning

Hallå igen!
Nu har jag suttit och pluggat i hela fyra timmar. Jag är dödstrött och ska äta mat snart. Senare ska jag och Mickan ut och träna! Behövs verkligen.
Hoppas ni har en roligare söndag än mig.
Pussen

2011-12-04

Hej! Idag mår jag förvårdnadsvärt bra för att vara bakfull! En bula på knät är väl det ända som värker lite! Gårdagen vart lyckad ändå tycker jag! Jag hann ha roligt innan det vart småtjaffs. Jag är nöjd över kvällen!
Idag har jag inte gjort mycket annat än att ladda upp bilder på Facebook. Sånt tar tid..
Nu ska plugga till vårdprovet som är i morgon, om jag ska ha högt betyg är det bara att sätta igång.




Lite bilder från igår! Det finns mycket fler på Facebook.

Nu måste jag plugga!
Hejdå

Hemma

Heej! Är hemma nu efter att ha haft en trevlig kväll! Jag ska äta något nu sen ska jag sova djuuuup sömn.

Testade Mickans favoritskor!

Godnatt

2011-12-03

Heej!
Idag har jag varit med Robin ett tag, sen har jag övningskört och ätit. Nu har jag snart gjort mig klar. Det ska bli fest ikväll med mina favorit tjejer! Vi ska först förfesta hos Becca och sen dra vidare. Jag hoppas det blir en toppen kul kväll.

Såhär ser jag ut idag

Ha en awesome lördag!

Without you



Sitter här och har tråkigt. Jag lyssnar sönder på den här låten, den är så underbaaar!

Brända bocken

Hej igen!
När jag kom till mormor vart jag överbultad av min lilla kusin Saga, hon hade saknat mig så mycket den gospluttan! Hon kramade mig nästan oavbrutet i en timme.
Jag är hemma nu och har gjort mig i ordning, jag ska ut och äta med tjejerna på Brända bocken! Lite komiskt faktiskt eftersom julbocken bran inatt, haha.
Sällan jag ska bli klar så tidigt, vi ska inte åka förns om två timmar ca..



Här får ni en massa massa bilder på mig hehe.. sminkad och klar.

Ha en bäst helg, för det tänker jag ha!

2011-12-02

Hallå!
Idag gick jag som sagt upp tidigt för att jag skulle på röntgen, och det gick bra. Jag får svar om tio dagar. Efter det åkte jag och mamma till gammelmormor och fikade lite. Nu är vi hemma och har ätit lunch och gjort blåbärsmuffins till efterätt! Om en stund kommer Christian och hämtar mig, jag tänkte hälsa på mormor en stund. Sen ikväll ska jag och mina fina flickor till Brända bocken och äta, gud så mysigt!
Sen kommer älskling och sover här.
Hoppas ni alla ni får en superbra fredag.

Ett år gammal bild, men jag vill fortfarande ha en valp..

Pussen

2011-12-01

Hej! Idag hade vi ledigt på förmiddagen så älskling sov hos mig igår till idag. Myspys att vakna upp med honom på en vardag. Skolan var bara tråkig idag, inget speciellt kul hände.
Nu har jag varit hemma ett tag och har läst lite skallertidning. Jag ska äta snart och sen ska jag ut i blåsvädret med Mickan och träna!
I morgon är jag ledig så det är jätte skönt. Fast jag får inte så mycket till sovmorgon eftersom jag och mamma ska till sjukhuset och rönta knät.

Jag just nu.. träningskläderna på!

Ha det bra

RSS 2.0