2011-11-30

Hej!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi såg klart på American history x på samhällkunskapen och den filmen var jätte bra tycker jag! Lite väl sorligt slut bara då jag råka gråta en skvätt.. Den borde ha haft ett lyckligare slut.
Nu sitter jag här och väntar på Robin som kommer om en stund antar jag. Jag ska plugga lite tills dess. Sen ska jag få kycklingfajitas till middag, och det är ju bland det godaste som finns! Jag blir på bra humör när jag vet att jag ska få god mat till middag, hehe


Nu lär jag börja plugga, ha det bra gossar!

<3


I morgon ska älskling sova hos mig, för jag har kompledigt från idrotten på torsdag förmiddag. Skönt med sovmorgon!

2011-11-29

Hallå!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Innan lunch åkte jag med mamma till hälsocentralen en snabbis. Jag skulle få knät undersökt och jag har en inflammation som forsvinner om några år eller så.. På fredag ska jag röntga och sen ska jag börja gå till en sjukgymnast och träna upp vissa lårmuskler så att knät blir mindre belastat. När jag kom tillbaka till skolan var det pizza till lunch hehe.
Jag kom hem nu från skolan och är jätte trött idag.. Ska träna med Mickan senare så jag hoppas jag blir piggare då. Jag är döhungrig och ska äta snart. Det blir köttfärssås, mums!

Ha det bra!

Sova..

Godkväll! Nu på kvällssidan har jag pluggat körkorts-teori och sedan övningkört! Jag känner mig duktig.
Nu börjar jag bli trött och ska sova hehe.
Godnatt!

Pluggtime

Hallå igen! Vi fick sluta halv tre istället för fem idag, riktigt skönt! Jag kom hem för en liten stund sen pch ska nu plugga till vård-provet som är om en vecka. Vill man ha högt betyg så gäller det att plugga..
Jag antar att det blir en vanlig måndag med plugg och senare övningkörning med pappsen.

Jag saknar min pojkvän.
Ha det bra alla!

2011-11-28

Hejhej! Jag sitter i solan och dregglar med Maria.

Jag dör.

Puss

Grimm

Godkväll!
Träningen med bästavän ute i snöovädret gick bra! Mickan kom över sen efter och åt lite äppelpaj. Vi har så mycket över sen i fredags.
Min snälla pappa hjälp mig med matten ett tag, och nu ska jag slappna av och kolla på Grimm! Jag tycker att den serien är jätte bra och spännande hehe.


Sen ska jag sova! Godnatt på er.


2011-11-27

Hej! Igår övningskörde jag, julpyntade lite, och gick ut med grannens söta hundar innan Robin kom hit. Jag klädde våran lilla nya julgran och ställde den i vardagsrummet. Det vart bara silverglitter och silverkulor på den, och det vart jätte fint! Och ljusstakarna är uppe också. Julstämning är det här hemma nu, det enda som saknas nu är lite snö. Jag lär börja handla julklappar snart också.
Idag har jag myst med Robin. Han gick hem för ett tag sen, och jag saknar honom redan.. Jag har övningkört idag också, i spöregnet, men det gick bra.
Om ca en timme ska jag och Mickan ut och träna i ovädret! Lite regn och blåst stoppar inte oss hehe.
Ha en fortsatt bra första advent!

2011-11-26

Hej! Idag ska jag följa med mamma och pappa till släkten och kanske hjälpa till med huset där som ska säljas. Jag ska försöka se till att träffa min mormor också hade jag tänkt.
Senare kommer Robin upp hit och har myskväll med mig.


Ha en bra lördag! Hejs

Frissan

Hej bloggen! Idag var vi på studiebesök på sjukhuset. Vi fick sluta tidigare så det vart tidig helg för mig! Vi åt lunch på Max en snabbis, sen kollade vi lite i affärer. Jag och Maria som slutat för dagen, satt oss och på Georges och pluggade matte, drack snickers-latte och åt kladdkaka. Sen när klockan närmade sig 1 kom Kajsa och vi gick till frissan och färgade håret. Kajsa vart jätte blond och det vart jätte snyggt på henne! Och jag blonderade min utväxt och gjorde nougatslinor som syns rejält denna gång! Jag är jätte nöjd. Påvägen hem hade allt julpynt kommit upp på stan också såg jag. Bocken är uppe, och det är julmusik, glitter och ljusslingor över hela stan nästan. Fast det är väldigt mysigt ändå.
När jag kom hem åt jag middag och lite äppelpaj, sen gick jag ner till Robin i några timmar.
Jag är hemma nu, och ska ta det lugnt.

Nu har jag äntligen fått mitt hår väldigt skiftande. Jag är supernöjd!
Ni fick bara en bild på mitt hår nu för jag är så risig. Ni får en ordentlig bild i morgon.

Ha det bra

2011-11-25

Godmorgon!
Jag har gjort mig klar nu och ska gå till bussen om en stund. Idag ska vi på studibesök till sjukhuset, och sen slutar vi. Då ska jag, Maria, Kajsa och Felicia äta lunch på Max. Sen ska jag och Maria fika en stund tills Kajsa slutar, för sen ska jag och Kajsa till frissan klockan halv två. Jag ska göra blonda och nougat slingor i håret, jag vill ha ännu mera skiftningar.


Ha en bra dag!

Jag har dålig humor

Kom nyss in nu från att ha tränat med Mickan! Det var riktigt skönt att få röra på sig, jag var så upppblåst efter maten. Nu känner jag bara att jag måste lägga upp två bilder som jag inte kan sluta skratta åt! Hahaha jag döör! Kan inte sluta skratta hahah!




Visst är dom roliga eller är det jag som har kass humor?!




2011-11-24

Halloj bloggen! Idag har det varit skola som vanligt, och det har gått ganska segt. Fast idrotten var riktigt rolig faktiskt. Vi fick hänga i ringar och sånt kul!
Nu har jag pluggat lite och ska strax äta kålpudding. Jag har aldrig ätit det förut, men det är väl säkert gott.
Om en timme ungefär ska jag och Mickan ut och träna, gå först och sen springa, som vanligt! Jag ska komma ihåg att göra sit-ups och framfall antigen före eller efter träningen också. Ibland glömmer jag det..



Hehe jag snodde lite idrotts-bilder från Emmas och Felicias bloggar.
http://emmaaskytt.blogg.se/
http://fhansebacke.blogg.se/

Nu ska jag äta och sen träna! Woho!
Pussen

Förvirrad afrikan


Kände att jag var tvungen att lägga upp den här videon. Jag och Robin har suttit och skrattat åt den jätte mycket, haha!

Robin gick hem nyss och nu ska jag sova.
Godnatt!

2011-11-23

Hej! Idag har det varit skola som vanligt. Dagen gick ganska fort. Jag och tjejerna har planerat inför nyår och jag längtar arslet av mig dit.
Jag kom hem för en stund sen och har precis läst en skvallertdining som kom idag. Det står mycket intressant i sånna! Snart kommer Robin hit och myser med mig.

Haha mongobild..

Ha det bra alla!

2011-11-22

Hej! Idag har det varit en vanlig skoldag med mycket mensvärk. Jag fick reda på att jag klarade matteprovet vilket jag vart överlycklig över! Åh vilket lättnad. Nu är det bara ett prov kvar sen är jag klar med matte-b. Skönt! Jag sitter här nu och har gjort klart en planering till idrotten. Vi ska börja med ett hälsoprojekt och under dom veckorna ska jag lära mig att laga mat. Det behövs verkligen, haha. Jag känner att det kanske är på tiden..
Snart ska jag få mat och om en timme ungefär ska jag och bästis träna! Det ska bli skönt som fasen.


Ha det bra nu alla, pusshej

2011-11-21

Hej! Idag fick jag sluta tidigare från skolan efter vi vart på studiebesök på sjukhuset. Det har varit en helt Ok skoldag idag faktiskt! När jag kom hem hade ju skolkatalogen kommit också! Den har jag suttit och tittat i nu i över en timme säkert. Mycket kul att se i den.

Klassen!

Nu ska jag sitta här och ta det lugnt. Ska nog övningsköra senare. Jag har faktiskt ingenting att plugga på idag, och det är obeskrivligt skönt! Nu kan jag äntligen slappna av lite på en måndag.
Jag kom på att jag glömnde lägga upp bilder sen jag och Robin var i Valbo i lördags och kollade på Småstadsliv.


Dom där tokstollarna är så jävla kul att titta på! Synd att min mobilkamera är så kass..

Ni får ha det bäst

2011-11-20

Halloj! Idag har jag varit med Robin, men han har gått hem nu. Jag ska äta strax och senare ska jag ut och träna med Mickan. Det händer inte så mycket mer intressant på söndagar faktiskt. Jag tittde på mobilen igår och den var jätte fin! Jag tror jag ska önska mig den i julklapp eller i födelsedagspresent..
Jag längtar till fredag för då ska jag och Kajsa till frissan, och det behövs verkligen. Jag har en jätte stor utväxt nu.
Ni får ha en fortsatt bra söndag.
Pussen

It will rain



<3!

2011-11-19

Godmorgon!
Jag sitter här nu med ögonbrynsfärg på ögonbrynen och ser jätte snygg ut. Det ska bli skönt att bryna blir mörka igen så kan jag vila från ögonbrynspennan ett tag.
Snart ska jag in i dushen, sen ska jag gå ner till Robin och vi ska åka till valbo för att de på Småstadsliv och äta!
Jag ska kolla lite snabbt på en mobil som heter Xperia arc s också, jag vill veta hur den ser ut i verkligheten. Jag funderar nämligen på att önska mig en ny mobil i julklapp och den här verkar jätte bra! Plus att jag tycker den är skit snygg..

Lite smått kär i den är jag..

Ha en bra lördag allihopa!

Breaking Dawn med älsklingar










Hemma efter att först varit och fikat med mina flickor, och sen gått på Breaking Dawn! Jisses vad mycket folk det var på Sf! Jag har aldrig varit med om så långa köer.
Filmen var iallafall huuuur bra som helst! Den är den klart bästa Twilight filmen! Jag är helt såld, den var så jävla bra. Jag satt och rös i hela kroppen under hela filmen typ, haha. Jag hatar när jag blir så här beroende av filmer.. Det ända som finns i mitt huvud nu är Twilight.. Hahha jag är så knäpp. Men solklart en av de bästa filmerna som existerat och jag rekomenderar den stooort!

Nu ska jag kolla lite på tv, och sen sova. I morgon ska jag och Robin åka till valbo och kolla på Småstadsliv som kommer dit! Ska bli skoj.

Ha det bäst!

2011-11-18

Heej! Jag är klar nu och ska åka till valbo med mamma! Jag ska visa lite saker jag önskar mig i julklapp!

Ha det bäst alla!


2011-11-17

Hallå bloggen! Jag har haft fullt upp idag. Jag har gått i skolan till kvart över fyra, sen hem och pluggat, sen tränat med Mickan och nu har jag pluggat lite till. Jag skriver en text om barnets utveckling och jag försöker få den riktigt bra men det är så svårt.. Bowling hade vi på gympan idag också, skitkul!
Jag är ledig i morgon så jag kan vara uppe sent ikväll, hade det varit skola i morgon hade jag gått och lagt mig nu, haha.




Nu ska jag kolla lite på tv och ta det lugnt. Jag och mamma ska till valbo i morgon och kolla lite. Sen på kvällen blir det först fika sen bio med tjejerna! Låter som en toppen fredag tycker jag.
Pussen!

Breaking Dawn



Jag dööörr!!!! Jag längtar så obeskrivligt mycket till fredag när jag och tjejerna ska se Breaking Dawn! Ge mig en tidsmaskin nu TACK!

Läskigt

I woke up and didn’t know where I was. I was located in a dark room, and I felt a horrible smell. While l looked around and tried to understand where I was, I noticed that I was injured. I was bleeding from my head and had cuts and bruises all over my body. It hurt. The cuts almost looked like bite marks. I tried to look around but I didn’t see much because of the dark. After a while of awakening I decided to feel myself around. I tried to stay calm but actually I was scared to death. I noticed that the roof was very low so I had to stand crouched, and the walls where soggy. After a while of analyzing the room, which was feeling like a basement, I felt something soft and cold. I analyzed it a little more particular and got in to panic when I felt hair and realized that it was a dead human. I screamed and fell down to the ground. I crawled in to a corner and cried. I felt like a little baby. I was afraid, there was a dead body in the same room as me, I didn’t know where I was and I wanted to go home. Suddenly I heard footsteps from somewhere outside the basement, and I quickly stopped crying. I was terrified. I remained silent to hear where the steps came from. A door suddenly opened, and light came in to the room. I realized that the corner I was sitting in was the one adjacent to the door, so now when the door was opened I was sitting behind the door. A big, creepy man walked in to the room, he was limping and he was breathing wheezy. The man had a hatchet in his left hand. I was so afraid I couldn’t breathe. I noticed that the man was looking for me in the basement. A feeling I had was telling me I had to escape. I tried to calm down and sneak out the door where the light came from. I crawled out from the basement, raised up, and ran up a stair. I could hear the man noticing my escaping and he was hunting me, but he was clumsy. When I got up the stair I ran as fast as I possibly could, but I didn’t know where. I was running in a long, creepy corridor, which to me didn’t want to end. I could hear the man a couple of meters behind me. I didn’t even feel the pain from my injures anymore, because the only thing I was thinking about was to run.

The corridor finally ended. I was located in a room full of tools, chains and blood. It was blood everywhere. It looked like a sort of workroom, but not a regular one. I didn’t even want to think about what obviously happened in there. I had a head-start from the man so I decided to hide in this creepy room. I hided in a little locker and it was very narrowly. I tried to stay silent, but it was difficult because I was breathless. I could hear the creepy man come in to the room and I knew he was looking for me. I closed my eyes and begged to god that he wouldn’t find me. I can’t describe how afraid I was. While my eyes where closed I tried to remember how I got there, but it was hard. I remembered that it was evening and dark outside. I was going out with the garbage and then I heard a smash and then everything became black and I don’t remember anything more. I guessed I had been kidnapped. That scared me even more. I didn’t know what the man wanted to do with me. I had a bad feeling that it was something terrible. Then I suddenly heard a loud noise that sounded like a roar. It sounded like an animal and I had never heard that kind of roar before in my life. Then, suddenly I had two big, malodorous arms around me, and before I knew it, I was trapped in the man’s arms. I screamed and felt panic. The man told me that if I scream the creature just becomes more aggressive because he enjoys when his food is more active. I didn’t understand what that meant and I just kept on screaming and tried to get free from the man’s hold to me.

The man threw me in to a big cage with a horrific creature in it. I remained silent. The creature roared, and it was the same roar I heard recently. The creature had long big teeth, red eyes and looked like some sort of animal mixed with human, and I had never seen or heard of anything like it. The worse of all was that the creature looked hungry and I started to understand that I was the creature’s dinner. I was scared to death and knew I had to think of something fast if I wanted to survive.

The man stood with the cage-door and hadn’t closed it yet. He was standing there with a big smile on his face. I did what my first survive instinct told me to do. While the creature started to circle around me and look at me as I was a big piece of meat, I fast ran to the man and bit him in his leg as hard as I could. The man screamed and I could feel the taste of his blood in my month. Then I pushed the man to the ground and quickly escaped. I ran. I looked back and saw the creature eating on the man’s leg. Then I knew that the creature was busy eating on the man so it wouldn’t come after me. I could hear the man’s scream very loudly. I discovered a door and fast ran out of that creepy, old house.
After a while of running in the woods I got to the road. I followed the road in a couple of hours and then I finally saw a police-house.

And that’s my story. That’s how I got here and that’s why I have this injures and blood around my month. Do you police-men believe me and can start go looking for this creature or are you just going to sit here? I left the cage-door opened you know.

/Malin Wallinder 


2011-11-16

Hej! Idag har jag varit i skolan och det har varit en ganska onödig dag med onödiga lektioner hela dagen typ när man bara suttit och inte haft något att göra.. Och min skoldator har krånglat också vilket jag är skapligt irreterad på.. Nu är jag hemma och Robin kommer snart. Myspys. I morgon är som en fredag för mig för jag är ledig på fredag! Det ska bli skönt.

Ha det bra alla!

2011-11-15

Hej alla! Idag har jag varit i skolan. Haft matte-prov. Ganska ointressant att veta kanske men så är det iallafall!
Jag är hemma nu, sitter och lyssnar på Titanium med David guetta. Lite kär i den låten. Nu ska jag plugga naturkunskap.. inte så roligt. Sen ska jag motionera med Mickan! Det ska bli jätte skönt, och kul att få prata av sig med sin bästa vän.
Ni får ha det bra alla!

Saknar sommaren då jag var brun. Jag är fan så blek nu så jag ser grå ut..

2011-11-14

Heej! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det har varit en väldigt seg skoldag.. Nu sitter jag här och pluggar till matteprov i morgon. Jag måste få godkänt! Usch jag blir alltid så orolig inför matteprov.. Har alltid haft svårt för matte.
Snart ska jag få mat, hoppas det går bättre att tänka efter det. Sen ska jag nog övningsköra om pappa har tid. Jag känner verkligen för att köra lite! Jag börjar tycka att det är riktigt kul faktiskt.


Ha det bra!

Titanium


Skitbra låt!

2011-11-13

Hej! Idag är det farsdag! Av mig fick pappa en mörk-grå, lite varmare tröja, som jag tror han vart riktigt glad över!
Idag har jag varit med Robin. Han gick nyss hem och nu ska jag plugga lite matte tills vi ska åka till farfar, morfars grav och gammelmormor. Alla gamlingar ska hälsas på idag.
Senare ikväll ska jag träna, på riktigt den här gången för min förkylning har gett sig, äntligen.
Nu ska jag plugga, jag kanske skriver mera sen.
Pusshej!

Det sötaste som någonsin existerat?!


2011-11-12

Hej alla! :D
Igår gick jag och Robin på bio, In time, och den var skitbra! Jag rekomenderar den filmen stort. Den var riktigt spännande!
Idag har jag varit med Robin och haft det mysigt. Han skulle hem lite tidigare för att han ska ut och äta med sin pappa. Så Robin kommer tillbaka lite senare och myser med mig, wiiie!
När jag skulle följa Robin tog jag med mig grannhundarna på en långpromenad. Det tyckte dom jätte mycket om, och jag tog med dom in i huset också en liten stund, och då försvann alla katter, haha!
Nu ska jag se på New moon och äta lite bananpaj sen igår. Jag måste roa mig medan jag väntar på Robin. Jag är tvungen att se om alla tre Twilight-filmerna innan jag ser den fjärde på bio på fredag, så att jag minns allting riktigt! Åh jag längtar så mycket till på fredag när vi ska se den fjärde filmen.. Kolla på trailen så får ni se vad spännande den verkar!
Här får ni se lite bilder på söta grannhundarna:





Haha sötnosar! Dom har dom där rosa filtarna runt om sig för att dom inte ska kissa om ni undrar, hehe.

Ha en bra lördag allihopa, för det har jag!

Nya jeans

Heej! Idag har jag gått i skolan till kvart över tio. Efter det åkte jag ner till stan med Maria. Vi mötte Mickan och åt lunch på George. Jättegott! Sen kollade vi runt i affärer och jag köpte nya jeans på Gina! Jätte nöjd är jag. Jag köpte också en tröja på Bikbok för bara 99kr men det var inte lika intressant hehe. Sen gick jag och sötnosarna och hämtade ut bio-biljetter, för vi alla sju tjejer ska gå på Breaking Dawn nästa fredag!! Åh jag dör för jag längtar så mycket. Älskar dom filmerna.

Syns inte så jätte bra på bilden, men dom är mörka iallafall!

Nu ska jag vänta på Robin som kommer snart. Vi ska baka bananpaj senare och kanske gå på bio om vi orkar. Sen ska han sova hos mig. Myspys.

Ha en bra fredag gott folk!

2011-11-11

Godmorgon!
Massa ettor på dagens daum måste jag säga!
Idag är det äntligen fredag! Jag har längtat hela veckan för att jag ska testa jeans idag! Jag bara måste ha ett par nya.
Nu ska jag gå och fixa håret, sen kommer mickan för vi ska ta bussen ihop idag.
Jag skriver mera senare!
Pusshej!

Kvällspromenad

Jag kom nyss in från en kvällspromenad med Mickan. Det har inte blivit något springande denna vecka pågrund av att jag är förkyld.. Men det är skönt att gå också! Bättre än att bara sitta inne.
Nu ska jag välja kläder tills i morgon, sen ska jag sova. Jag är jätte trött.

Idag har jag varit duktig att upptatera bloggen vaaah?!
Godnatt!

Bananpaj

Jag tänkte slänga in ett recept på bananpaj som jag fått av Emma! - http://emmaaskytt.blogg.se/
Det kanske inte låter och ser så fruktansvärt gott ut, men det är så jäkla obeskrivligt gott! Höhöh jag är helt besatt av den här jäkla pajen. Smaken är så speciell! Ni måste bara prova. Den tar liksom bara en kvart att göra.
I det här receptet har jag fördubblat ingredienserna på själva pajdegen, så man kan halvera det om man vill. Men pajdegen är så god så det vill man inte!

250 g smör/margarin
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
3 dl socker
4 bananer

Ta så stor form man behöver och dela bananerna
och lägg dom så hela formen täcks.

Blanda mjöl bakpulver och socker.
Smält smöret och häll i mjölblandningen och rör om
så det blir till en deg.
Bred smeten över bananerna.

Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 10 minuter.
Servera med vaniljglass och kanske chokladsås.



MUMS!!!


Skolan tar aldrig slut

Hallå! Sitter i ett grupprum i skolan nu med Maria och Emelie. Vi håller på att jobba om barnets utveckling. Det är ganska tråkigt.. Jag vill hellre göra det hemma. Skolan går sååå segt idag! Jag vill hem för då ska jag få kycklingfajitas! Åh vad gott. Jag är så sugen på bananpaj! Jag ska baka det i morgon inför Idol hihihi. Jag har varit sugen på det heeela veckan. Fett jobbigt.
Åh jag är jätte förkyld och snörvlar som en fontän, Hahah! Ganska snuskigt..
Nu ska jag jobba lite till. Vi får sluta halv fem.
Pussen

2011-11-10

Hej! Jag sitter i skolan nu med tjejerna och jobbar. Vi har lunch om tjugo minuter och det ska vara klyftpotatis! Gud vad gott. Sen har vi matte och då måste jag vara aktiv för att vi har prov nästa vecka.. ångest. Nu måste jag fortsätta skriva här. Bloggar mera sen! Puss

2011-11-09

Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Sen när jag kom hem kom Robin över. Vi har myst fram tills nu då han skulle hem och sova. Jag ska sova nu jag också, är jätte trött. Ska bara se klart på 2 1/2 Men först, det är gamla avsnitt. Dom är så jäkla roliga! Och när jag är övertrött blir det ännu roligare..
I morgon har jag inte så mycket speciellt planerat förutom skolan, plugga och träna med Mickan.
På fredag ska jag fika och kolla på stan med tjejerna! Jag ska leta efter ett par nya jeans.
Godnatt på er!

2011-11-08

Heeej! Jag sitter i skolan nu och har jätte tråkigt.. Har jobbat jätte mycket och orkar inte mera nu.. Vill bara sluta. När jag kommer hem ska jag äta middag och motionera med Mickan och Felicia!
Ha det bäst

2011-11-07

Halloj! Idag har jag gått i skolan som vanligt. Det har varit ganska segt för att jag börjar blir sjuk, min hals gör jätte ont.. Jag fick reda på att jag fick Mvg på provet om stroke, och det vart jag jätte lycklig över. Jag känner mig lite duktig ändå.
Nu är jag hemma och har ätit. Jag ska plugga lite samhällkunskap i en timme nu sen ska jag följa med mamma och pappa till Mortsbo. Mina släktingar bor där.
Nu har jag inte tid att skriva mera. Ha det bäst!

2011-11-06

Hej! Ursäkta för att det inte blev något bloggande igår. Jag satt inte vid datorn alls typ.
Gårdagen och dagen har spenderats med älskling. Vi har haft huset för oss själva för att mamma och pappa har varit på kattutställning hela helgen. Nu på kvällsidan gick Robin hem och jag motionerade med Mickan.
Nu sitter jag och kollar på Idol som jag missade i fredags. Jag orkar tyvär inte plugga, jag får ta tag i det i morgon när skolan börjar igen..
Ha en bra söndag allihopa!

2011-11-04

Hej! Jag måste börja med att skriva att jag har haft en underbar dag i Stockholm med mina favoriter! Vi har alla varit på bra humör, haft det mysigt, shoppat, ätit på Max och fikat! Jag har hittat skapligt mycket och jag är riktigt nöjd! Det skulle inte vara helt fel att nästa gång sova över i Stockholm och kunna gå tillbaka nästa dag och köpa det man inte hann köpa dagen före. Jag är jätte nöjd över dagen och har haft jätte roligt!















Shopping:

Stickad tröja från Shestore, 249 kr


Tröja från Bikbok, 99kr


Tröja från Monki, 250kr

Tröja från H&M, 199kr


Tröja från Ginatricot, 129kr


Stickad tunika från H&M, 299kr


Mobilväska från Glitter, 99kr

Jag köpte även två näs-piercingar och ett par tights som passar till den stickade tunikan.
Jag är supernöjd över dagens shopping och skapligt trött i knäna och fötterna.. Jag ska sova nu!
Hörs!


2011-11-03

Heeej bloggen!
Idag efter jag vaknat tog jag faktiskt en springtur på 5km, och det var skitjobbigt.. Men jag kände att jag var tvungen att bränna lite kalorier efter allt gott jag åt igår. Sen har jag följt med mamma till veterinären och till Max-ica. Jag har köpt godis och matsäck tills i morgon som jag ska ha på bussen till Stockholm! Jag kan inte riktigt fatta att det är i morgon vi ska åka. Det ska bli så roligt att shoppa kläder! Och jag har sparat undan en del pengar också, känns bra! Nu har jag förökt pluggat lite matte och det har gått sådär.. Jag jobbar bättre i skolan. Nu ska jag vänta på att Robin ska komma! Vi ska mysa ett tag tills det blir dags för mig att lägga mig vid typ klockan tio. Jag måste lägga mig tidigt för jag ska gå upp klockan sex i morgon för att bussen till Stockholm går halv åtta. Jag kommer somna på bussen.
Jag längtar så jävla mycket tills i morgon!! Kommer inte kunna somna inatt höhö.
Ha det bäst!

Bild tagen i Våras, sist vi hade shopping-runda i Stockholm.

GRATTIS MARIA 17 ÅR!

Hej! Kvällen har spenderas med mina flickor hos Maria som fyller 17 år! Av oss fick hon ett kort med pengar som ska gå till ett par skor som hon önskar sig. Jag har haft en jätte mysig kväll med skitsnack, spökhistorier och massa skoj. Grattis Maria!








2011-11-02

Hej! Idag har jag bara gjort mig i ordning och fixat hemma. När som helst kommer gammelmormor hit och ska äta och fika med mig och mamma! Mys!
Senare ikväll ska jag och tjejerna till Maria för att fira henne. Där ska det ätas gott och pratas skitsnack! Jag längtar! Saknar mina flickor. Inte är det långt heller tills vi åker till Stockholm! På fredag ju! Jag längtar sönder.
Ha det bäst alla läsare!

JAG ÄLSKAR DIG


Hahaha du är så sööt!
Du är det bästa som finns älskling.
Föralltid vi!♥

Turn the tide


Det här kommer vara en av mina favoritlåtar föralltid tror jag.. Jag tröttnar aldrig på den!

2011-11-01

Heej! Jag sitter här och väntar på Robin som kommer om en stund. Vi har faktiskt varit tillsammans 33 månader idag! Tiden går så fort och jag håller knappt reda på hur många månader det är längre, men jag räknade efter igår och kom fram till att det var 33 månader. Snart tre år!♥
Vi får se vad som händer senare ikväll, robin kan inte stanna så jätte länge för han ska iväg.
Ha det bra!

RSS 2.0