Do you like me now?



Jag kan inte sluta skratta åt den här videon.. Tjejen är ju helt tokig!

2011-10-31

Hej! Jag har haft en lugn dag och fixat lite hemma. Marias present har jag ordnat också. Henne ska vi fira på onsdag! Jag längtar. Nu på kvällssidan var jag i valbo med mamma och pappa. Vi åt på Ikea! Så jävla gott. Jag köpte en ögonbrynspenna på H&M också.
Nu sitter jag och lyssnar på Best thing I never had med beyoncé.
 
Så jäkla bra låt!

Ha det bra!

Söndag

Hej igen! Vid fyra tiden tränade jag med bästis, sen hem och åt kinamat. Sen fick jag testköra mammas bil som är mycket större än pappas bil som jag brukar köra, och det var jätte kul att få testa en till bil, för det var verkligen skillnad på dom. Vi åkte till morfars grav också för att tända ljus.
Nu ska jag titta på Desperate housewifes med mamma och pappa.
Ha en bra söndag!

2011-10-30

Hallå! Vintertid nudå! Skönt att sova en timme extra.
Gårdagen var jätte mysig med älskling! Han ligger kvar i sängen och sover nu..
Ikväll ska jag springa med Mickan!
Nu ska jag gå och väcka älskling.. Ha det bra!

Bakat och klart

Nu har jag bakat klart kakorna! Dom var väldigt enkel att göra faktiskt!
Nu ska jag äta kakor och se en avsnitt av Greys anatmoy medan jag väntar på att Robin kommer hit!

2011-10-29

Heej! Idag är jag på toppenhumör! Jag tror att det beror på att jag ska mysa med älskling idag hih.
Jag har inte hunnit göra mer idag än att duscha, göra mig klar och städa. Jag ska gå till Ica nu för att handla ingredienser och sen baka kakorna som jag la upp recept på igår. Hoppas dom blir goda!

Såhär ser jag ut just nu! Har pappas gamla stickade tröja på mig som är jätte skön.

Ha det jätte bäst allihopa!

Långpromenad

Godkväll bloggen!
Ikväll har jag varit med Mickan! Vi har ätit hemgjord pizza och sen gått en långpromenad på 12,27km! Jag är skapligt trött i fötterna nu hehe. Nu ska jag ta det lungt ett tag sen sova.
Jag har inte planerat så värst mycket inför lovet, det ända jag har riktigt planerat är att på onsdagkväll ska vi fira Maria med en massa tårta och gott, och på fredag ska jag till Stockholm hihi!
Ha det bäst!

Chocolate chip cookies

Jag tänkte baka sånna här kakor i morgon. Dom ser ju så jävla goda ut! Jag har aldrig gjort det förut men dom ser inte så svåra ut.

Recept:
300g smör
2 1/4 dl socker
2 1/2 dl brun farin
2 ägg
3 tsk vanillinsocker
7 1/2 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
4 msk kakao
200 g choklad (grovhackad, vit eller mörk)
(vill du göra ljusa cookies så tar du bara bort kakaon)

Gör såhär:
Smält smöret. Vispa ihop farin, ägg och vaniljsocker. Blanda sedan i det smälta smöret och vispa in ordentligt. Blanda sedan i resten av ingredienserna. Fortsätt att blanda tills smeten blir som en stor ”fudgeboll”, ganska seg och kolaaktig, då blandar du till sist i den grovhackade chokladen. Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut lite lätt på plåtar klädda med bakplåtspapper.
Grädda i 175 grader ca 10 minuter.
Kakorna ska ha flytit ut till ganska stora platta kakor, de är fortfarande lite svällda när de är klara i ugnen men sjunker ihop när de väl kommer ut och får svalna. Låt kakorna dock svalna lite på plåten innan du flyttar dom till ett galler, för precis när de kommer ut från ugnen så är de fortfarande ganska mjuka och kan således gå sönder och du börjar flytta dom på en gång. Låt dom svalna och sen kan de ev. förflyttas till kylen i en påse eller med plastfolie över. Ju längre du låter dom bli kalla destå krispigare och sega blir dom.



2011-10-28

NU ÄR DET HÖSTLOV!
Gud vad skönt det ska bli att ta det lugnt.
Idag efter skolan åkte jag, Maria, Kajsa, Felicia, Emelie och Max till stan en snabbis. Vi hade hört att det fanns fina tröjor på Gina och när vi väl kommer dit så är det ju klart att jag blit kär i en tröja, som jag råkade köpa också.. Men den var inte dyr alls!

Bara 149kr på Gina!
Jag var ju bara tvungen att köpa den. Jag vart kär i ett par jeans på Gina också, men dom tänker jag köpa i Stockholm för dit åker ju jag och tjejerna om en vecka!! Jag längtar stort.

Nu ska jag skriva klart en text om kultur och skicka in den. Senare ska jag vara med Mickan, vi får väl se vad vi hittar på! Jag ska få hemgjord pizza ikväll till middag, muums.

Ha en bra start på lovet!
Puss


2011-10-27

Hallå bloggen!
Jag känner att jag är dålig på att upptatera, eftersom jag bara upptaterar en gång om dagen, men jag har inte så mycket tid.. Jag ska försöka bättra mig!
Idag har jag varit i skolan och sen varit med min underbara pojvän! Jag längtar till lördag för då ska vi träffas igen och mysa! I morgon ska nog jag och bästavän hitta på något!
Jag har inte så mycket mera att skriva om.. eller jo jag fick MVG på svenska provet och det är jag överlycklig över! hiih.
Det är nästan lov för mig nu för jag har bara en ända lektion i morgon. Men nu ska jag sova så att jag orkar med den lektionen. Godnatt!

Sommaren saknar jag


2011-10-26

Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det var pannkaka till lunch, mums!
Efter skolan träffade jag Robin en snabbis, saknade honon så värst mycket ju! Vi ska träffas på riktigt i morgon!
Sen tog jag bussen med Felicia till skolan igen för det var ju danskväll! Först var det jätte pinsamt att dansa men sen var det bara så jävla roligt!! Jag har dansat bugg och foxstrott i två timmar så nu har jag blåsor på tårna, haha. Men det var riktigt kul och jag ångrar inte att jag var med. Man fick lära känna lite nya männsikor.
Nu ska jag välja ut kläder tills i morgon sen ska jag sooova! Jag är så trött.
GODNATT!

2011-10-26

Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det var pannkaka till lunch, mums!
Efter skolan träffade jag Robin en snabbis, saknade honon så värst mycket ju! Vi ska träffas på riktigt i morgon!
Sen tog jag bussen med Felicia till skolan igen för det var ju danskväll! Först var det jätte pinsamt att dansa men sen var det bara så jävla roligt!! Jag har dansat bugg och foxstrott i två timmar så nu har jag blåsor på tårna, haha. Men det var riktigt kul och jag ångrar inte att jag var med. Man fick lära känna lite nya männsikor.
Nu ska jag välja ut kläder tills i morgon sen ska jag sooova! Jag är så trött.
GODNATT!

Bästis


Detta är min bästa vän och jag älskar henne jättemycket!
Hon betyder massor för mig och vi kan prata om allt mellan himmel och jord.
Tänkte att ni skulle få veta det!

Pussen

2011-10-25

Heej! Jag är hemma från skolan nu och det är så skönt för jag har inget mera att plugga på nu fram tills lovet! Jag njuter på riktigt. Senare ikväll ska jag motionera med bästis.
I morgon efter skolan är det danskväll som vi måste gå på om vi vill ha kompledigt, så då ska det dansas!
Ha det bra!


Jag saknar min Robin


GODNATT

Nu ska jag sova hihi, jag gillar att sova!

2011-10-24


Skola-->plugga-->äta-->plugga-->övningsköra-->plugga-->sova

Så ser min dag ut! Kanske inte så intressant.. Jag håller på att plugga som en galning till provet om stroke i morgon.

Idag är det bara två månader kvar till julafton hihi! Och jag längtar somfan tills den fjärde november för då ska jag och tjejerna till Stockholm och ha det bäst!
Nu ska jag fortsätta plugga.
Ha en bra måndag allihopa!


2011-10-23

Hej! Idag har jag varit med Robin, och sen varit ute och ätit med mamma och pappa på Bien venidos. Det var jätte gott! Sen fick jag provköra våran lånebil som vi har över helgen som är automatväxlad, och det var hur enkelt som helst att köra då! Och kul också!
Nu ska jag gå på toa och sen gå över till Mickan. Vi ska träna!
Sen när jag kommer hem ska jag plugga. Har prov om stroke på tisdag. Men det här är sista skolveckan sen är det lov!!
Ha det bäst.

Bananpaj



Jag sitter här nu och äter bananpaj med glass och tittar på idol på tv4play! Pajen vart god hihihi!
Jag har ont i näsan för att jag tappade min näs- piercing som jag brukar ha, i avloppet. Så då tänkte jag byta till en jag inte använt förut, och den var mycket tjockare så då fick jag trycka in den i hålet och nu gör det ont hehe. Jag är så smart..
Om en tag kommer Robin också!
Puss!

2011-10-22

Hej!
Jag älskar lördagar! Dom är så mysiga, plus att Robin oftast brukar sova hos mig då ihih. Jag sitter här nu, är ensam hemma och lyssnar på en massa bra musik. Man blir alldeles party sugen!
Jag ska kliva in i dushen snart och göra mig klar, sen ska jag baka bananpaj! Mums! Jag hoppas jag lyckas göra den lika god som Emma gör! Åh så jävla gott. Det är min gotte-dag idag så jag får äta gott idag hehe! Jag var duktig igår och åt ingenting gott på bion hehe.
Senare kommer Robin hit och myser med mig och jag saknar honom!
Ha det bäst!

Tiden går sakta..

Hej igen! Jag sitter här och har tråkigt. Tiden går jätte sakta! Jag vill bara att klockan ska bli halv sex någon gång så jag kan åka och träffa tjejerna. Jag såg på Vampire diaries för en stund sen, och den serien är så jääävla bra! Jag blir så trött på mig själv när jag ska bli kär i filmer och serier hela tiden.. Jag blir ju helt tokigt beroende!
Nu sitter jag och lussnar på We found love med Rihanna. En jävligt bra låt måste jag säga!


Ha det bra

2011-10-21

Tjaa! Idag har jag gått i skolan, halv nio till halv elva. Sen vart det helg! Jag är hemma nu och fördriver tiden med att städa.. Klockan sex ikväll ska jag möta tjejerna för att fika och sen ska vi gå på bio, MYSPYS!
Jag är på bra humör idag! Bussen till stockholm om två veckor är bokad också. Då ska alla vi sju tjejer shoppa och ha det megamysigt en hel dag i Stockholm! Jag längtar ihjäl mig.

Ha det bäst alla läsare!

2011-10-20

Hej! Idag har det varit skola. Vi hade dans och det var inte så farligt som jag trodde! Rätt så kul faktiskt. Vi ska ha danskväll nästa onsdag, Hahah!
Jag är på dåligt humör just nu för att filmen vi skulle se på i morgon på bio, Panormal activity, den fanns det inte tillräckligt med platser kvar på! Jag som ville se den.. Men vi ska se på En dag istället och den verkar fakstiskt också jätte bra.
Nu ska jag äta pannkaka och sen ska jag springa med Mickan.
Ha det bra!


2011-10-19

Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Hade engelska tal om kärlek och det gick hyffsat bra tror jag.
Jag måste bara berätta om vad Becca sa när vi hade rast, hahaha!
Felicia sträcker på sig:
Felicia- Men, Malin nu petar du på min tutte
Jag- Ja men du har så stora tuttar, och det brukar inte små människor som du ha
Felicia- Hahahaaaa
Jag- Ja men det är sant, små människor brukar vara helt platta överallt, som en planka
Felicia- Ja så är det faktiskt
Jag- Ja becca är inte heller helt platt!
Felicia- Nej det är hon inte
Becca- Nej mitt hår är verkliget inte platt! Jag hade lockar igår och har inte duschat sen dess.
HAHAHAH Becca är så virrig ibland och hon förstod verkligen inte vad vi prata om! Det var jätte roligt, haha!

Nu sitter jag och väntar på Robin som är jätte seeg. Och hungrig är jag också. Jag ska få kyckling, mums!
På fredag ska jag och tjejerna gå på bio, och det ser ut som att vi ska gå på Panormal activity 3! Åh gud vad mysigt om vi ser den! Jag vill hih! Jag älskar att gå på skräck på bio.

Ni får ha det bra!

2011-10-18

Hallå! Denna regniga dag har jag spenderat mest i skolan. Har haft svenska prov som gick ganska bra tror jag. Vi fick gå efter provet, och då fick vi längre rast, så jag och tjejerna åkte till Waynes och åt lunch. Jag tog lasange och det var skit gott!
Jag sluta skolan halv fem och jag har pluggat fram tills nu. Jag ska gå till Mickan strax för vi ska springa ute i regnet. Lite regn kan inte stoppa oss!
I morgon ska jag vara med min älskling som jag saknar jätte mycket!


Pusshej!

Kolakaka

Jag är bara tvungen att lägga ut receptet på en kolakaka som jag testade att baka i helgen! Det är så jävla god! Det blir liksom ett tjockt lager med kola och det smakar lite som risen kola.

Botten:
200 g smör
3 dl strösocker
2 ägg
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
4 tsk vaniljsocker
1 dl kakao


Smält smöret i kastrull och blanda sen i socker och ägg. Blanda de torra Ingredienserna för sig och sedan i smeten. Rör om ordentligt.
Häll i form med löstagbar kant . Grädda i ca 25 min på 175 grader.


Kolasmet:

3 dl socker
3 dl grädde
3 msk sirap
150 g mörk choklad
150 g smör


Koka allt utom smöret under omrörning i 40 min tills kolasmeten är tjock och bubblig. Rör sedan i smöret, häll över kakan medan den fortfarande är i formen. Låt stelna, kan ta ett par timmar så gör den gärna i förväg.
Servera med bär och lättvispad grädde eller helt enkelt bara som den är.



Så jävla gott!!!!


Halloncheescake

Jag tänkte lägga ut recept på min halloncheescake som jag brukar göra. Den blir riktigt god och brukar bli väldigt omtyckt. Jag rekomenderar att testa baka den!

Botten:
15 digestivekex
100 g smält smör eller margarin

Fyllning 1:
400 g philadelphiaost
3 ägg
1 1/4 dl strösocker
3 msk maizenastärkelse

Fyllning 2:
3 dl crème fraiche
4 msk florsocker
1 msk vaniljsocker

Garnering:
2dl hallon
2msk socker

Ugn: 175°

Gör så här

1. Smula ner kexen, gärna i en matberedare eller mixer och smält matfettet. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.

2. Lägg alla ingredienserna till fyllning 1 i en matberedare, eller använd elvisp, och kör till en jämn smet. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 30–35 minuter.

3. Rör samman alla ingredienserna till fyllning 2. Ta ut kakan och bred fyllning 2 över den. Ställ tillbaka kakan i ugnen och grädda i ytterligare ca 6–8 minuter. Låt kakan kallna.

4. Koka hallon med ungefär 1 msk vatten och hacka sönder hallonen i kastrullen med en sked. Tillsätt sedan sockret. Förvara kakan kallt tills den ska avnjutas.


Mumma!


2011-10-17

Hej! Jag sitter i skolan nu med tjejerna. Vi får gå halv fem och jag håller på att somna. Jag orkar inte mera och det här kommer blir en dryg skolvecka..
När jag kommer hem ska jag plugga och kanske övningsköra.
Ha det bra

2011-10-16

Halloj! Gårdagen var skoj! Vi kom först till Emma och blev bjuden på jätte god mat! Potatisgratäng, fläskfile och sallad. Sen fick vi bananpaj till efterätt och det jävligt gott! Sen öppnade Emma presenter och Senare kom det en massa folk och det vart fest. Trevligt!
När jag kom hem på natten kom Robin och sov med mig. Idag har jag varit med honom en stund innan vi åkte till mammas morbror som fyller 55 idag. Vi satt där och fika en stund. Om en liten stund ska jag och Mickan springa och då kanske grannhundarna hänger med också! Vi får se hur det går haha.







Mer bilder från kvällen finns på Facebook

Ha det bra!

2011-10-15

Hej! Ursäkta för att det inte blev någon upptatering igår. Jag var på stan med tjejerna några timmar och sen var jag med Robin och mös, så jag glömde helt bort att blogga..
Idag har jag varit med Robin, och sen åkt till gammelmormor och fikat. Hennes sambo fyller år.
Nu är det en och en halv timme kvar tills vi ska åka till Emma och fira henne! Det blir nog skitkul! Vi får se hur det går med dansandet bara, för jag har så mycket träningsvärk sedan cirkelfysen som vi hade i torsdags.. Jag visste inte att träningsvärk kunde göra så ont! Jag känner mig som en gammal gumma.
Nu ska jag fixa lite tills det blir dags att åka!

Så här ser jag ut idag! Blusen köpte jag på Veromoda igår. Det var 30% rea!

Ha det bäst!

2 1/2 men


Någon som har sett första avsnittet av 2 1/2 men med Ashton Kutcher istället för Charlie Sheen? Jag har sett det första och det var faktiskt jätte kul! Finns på tv6play! Det var bättre än jag trodde faktiskt.

2011-10-13

Hallå där!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi hade cirkelfys på idrotten nere på Friskis, och det var jätte jobbigt! Jag har varit helt slut hela dagen efter det. Sen har vi haft vanliga lektioner och jag är ledig i morgon för att jag inte har några rester! Känns riktigt bra det! Jag ska få sova ut hihi.
Nu har jag bakat cheescake igen. Min gammelmormors sambo fyller år på lördag så då ska den serveras. Senare på kvällen ska Emma firas med fest! Jag längtar stort till det hehe.
Jag slänger in receptet på cheescaken senare också!
Puss

Jag saknar sommaren så fruktansvärt mycket! Nästa sommar vill jag åka utomlands med tjejerna till något varmt ställe! Det skulle vara huuur mysigt som helst. Jag vill bli brun igen!!

2011-10-12

Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Fick träffa saknade Maria idag också som kommit hem från Spanien! Väldigt brun och fin var hon. Jag fick VG på engelska bokpratet också, och det vart jag jätte nöjd över! Undrar om jag ska försöka satsa på ännu högre betyg? Det blir nog svårt men försöka kan man väl.
Nu sitter jag här och väntar på Robin.


Ha det bäst!

GRATTIS EMMA 17 ÅR!








Grattis till världens bästa Emma! Jag älskar dig!♥


Godnatt

Det gick bra att springa för er som ville veta, haha. Jag och Mickan blev skapligt rädda när himmlen lös upp, det blixtrade! Det räknar man inte att se vid den här årstiden. Sen började det regna när jag kom in, snacka om tajming!
Nu ska jag gå och lägga mig, jag är skapligt trött efter inatt, jag får svårt att sova runt fullmåne, skitdrygt! Vi får se hur det går inatt.
Imorgon ska jag gå i skolan och sen vara med Robin. Emma fyller i morgon också!
Puss och godnatt

2011-10-11

Hej! Idag har jag gått i skolan och har varit megatrött! Men det funkar ändå. Det kommer vara jätte mycket i skolan nu innan lovet, uscha! På lovet ska jag och flickorna åka till Stockholm! Det längtar jag stort till.
Nu sitter jag här och har ätit. Jag väntar på att Mickan ska höra av sig så vi kan ut och springa! Det ska bli skönt, jag behöver röra på mig känner jag.
Jag har inte så mycket mera att skriva faktiskt!
Ha det bra!

Saknar sommaren

2011-10-10

Hej! Jag sitter här och fösöker memorera ett par engelska glosor och dom går bara inte att få in i huvudet! Usch vad jag hatar sånt.. Jag har en seg måndag.
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Becca skjutsade mig på cykeln till stan en snabbis så vi kunde köpa present åt Emma som fyller på onsdag! Sen på lördag blir det att fira Emmasöta.
Nu ska jag fortsätta plugga..


Ha en bra kväll

Jag älskar dig




2011-10-09

Halloj! Det är söndag idag, jag sitter vid datorn, har tråkigt medans Robin ligger i sängen och sover.. Han ska alltid sova så länge, fett tråkigt.
Idag blir väl mest slappt antar jag. Fast på kvällen ska jag och Mickan ut och motionera bort allt gotta från helgen, haha!
Till tisdag kommer äntligen Maria hem! Hon är säkert neger nu efter att ha varit i Spanien i en vecka. Jag vill också bli brun, men jag orkar inte sola solarium hehe.
Nu ska jag väcka Robin för nu räcker det med sömn tycker jag!
Ha det bra!

Snickerskakor

1L Rice crips
1 burk jordnöttsmör
2,5 dl sirap
2dl socker
1dl kokos
2 dl jordnötter
2 msk vaniljsocker
400g mjölkchoklad

Blanda ihop rice crips, jordnöttsmör, sirap, socker, kokos och vaniljsocker i en stor bunke. Tryck sedan ner smeten hårt i en stor plåt. Smällt sedan chokladen och ha i lite hackade jordnötter. Häll över chokladblandningen och lägg sedan några jordnötter ovanpå som dekoration. Ställ in i kylskåpet så chokladen stelnar snabbt och skär sedan i bitar.
Mums!


2011-10-08

Hej! Om en stund ska jag och min familj åka till gammelmormor för att äta stek. Sen har jag bakat cheescake till efterrätt. Hoppas den är god hehe.
Senare ska Robin komma och mysa med mig! Jag saknar honom nu.

Myspys

Hoppas ni får en bra lördag! Hörs hej

JAG SAKNAR DIG

Hej! Tjejerna har gått nu och vi har haft en mysig kväll! Vi gick först till Amigo och åt pizza, sen hem till mig och hade filmkväll. Jag säger bara fyfan för filmen jag saknar dig! Fyfääsen vad vi grät allihopa. Åh det är sjukt vad filmer kan göra med en!

Akta er från att se den! Den är farligt sorlig... Men skitbra!

Nu ska jag sova, för jag är trött. Godnatt!

2011-10-07

Hallå igen bloggen! Jag tror jag börjar tycka det är roligt att blogga igen, ska kanske fortsätta med det!
Idag har jag varit i skolan en snabbis, sen hem och städat inför att tjejerna ska komma ikväll. Jag har möblerat om i rummet lite så vi får plats bättre. Nu ska jag vänta på att Mickan ska höra av sig, för då ska vi handla på Ica och sen baka våra himelska snickerskakor, oooh vad gott!
Kanske blogger mera igen senare, Hööörs!

Sööötnosar


2011-10-06

Hallå bloggen! Nu var det ett tag sen jag skrev här.. Och som ni märkt har jag raderat mina tidigare inlägg. Jag tyckte att dom var så pinsama, haha!
Den här veckan i skolan har varit tuff med mycket prov och inlämningar, men nu är allt över och jag har bara en ända lektion i morgon. Sen är det helg för mig! Det ska bli så jävla skönt.
Idag efter skolan har jag bakat cheescake, tränat och ätit pannkakor med Mickan. Haha, Jag skrev ett sms till Mickan efter vi hade tränat:
Jag: Det finns pannkakor här om du vill ha ;) <3<3
Mickan: Jag är där och tre minuter (a) <3<3
Hahah någon var sugen!
I morgon ska jag ha filmmaraton med tjejerna, och till det ska vi äta snickerskakor, mums! Jag kanske slänger in ett recept på det senare.
Nu ska jag försöka göra min blogg snygg, vilket verkar omöjligt! Jag blir aldrig nöjd och jag kan ingenting..
Ha det bäst!

RSS 2.0